Magyar L-es Vasút Klub

Kiállítás - Martonvásár, ismét jövünk!

2023. október 20. - Ashi Valkoinen

Az MLVK utolsó 2023-as kiállítását a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban tudjátok megtekinteni október utolsó hétvégéjén, azaz 28-án és 29-én. Martonvásár kényelmesen elérhető Budapestről a félóránként közlekedő vonatokkal vagy az M7-es autópályán egyéni közlekedéssel. A kiállítás látogatása díjmentes.

magyar_l-es_vasut_klub_2.png

Szokásunkhoz híven egy újfent hatalmas asztallal készülünk. Mivel ezen a helyen már visszatérő vendégek vagyunk, ezért néhány újdonsággal is készülünk a korábbi évekhez képest.:

  • Halloween-i tematikájú jelenetkeresős játék,
  • Látogatóinknak lesz lehetősége kipróbálni a vonatvezetést,
  • Esténként (amint sötétebb lesz) lesz éjszakai fényes, kivilágított terepasztal, ahol a beépített lámpákat és a járművek fényeit lehet majd megcsodálni, jelentőségen bővült a megvilágított dolgok száma :)
  • Rengeteg új járművel bővült flottánk, mióta legutóbb itt jártunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mlvk.blog.hu/api/trackback/id/tr5218237795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása