Magyar L-es Vasút Klub

Szabályzat

2016. augusztus 10. - Ashi Valkoinen

Kedves Látogatók!

A blog célja az alapvetően gyerekjátéknak gyártott LEGO-ból épített vasútmodellek, vasútmodellezés bemutatása. Az oldal látogatói között jó eséllyel fordulnak elő kis- és fiatalkorúak. A zavartalan blogolvasáshoz és eszmecseréhez az alábbi szabályok betartását kérem a látogatóktól:

1. Tilos a trágár, obszcén szavak és kifejezések használata. Tilos a trágár, obszcén szavak, kifejezésekre való utalás, vagy csillagozással történő használata.

2. Tilos bárminemű nemi, szexuális orientáció, nemzetiséghez vagy kisebbséghez tartozás, vallási felekezethez való tartozás, származás stb. által történő megkülönböztetés, az egyes csoportok elleni gyűlöletkeltés.

3. Tilos a kommentelő nicknevek személyazonosságának felfedése, leleplezése, kivéve ha az adott nick tulajdonosa ehhez hozzájárul. 

4. Viták során igyekezz konstruktív és objektív maradni: lehet valamit negatív kritikával illetni, de megfelelő indoklással.

A szabályok megszegői először figyelmeztetésben (és a szabályszegő komment törlésében) részesülnek, másodszori kihágás a nicknév kommentíráshoz való jogának megvonását vonja maga után. A szabályzat változhat, melynek változtatásáról külön blogbejegyzésben is felhívom a figyelmet.

Szabályzat verziószáma: 1.0
Szabályzat utoljára módosítva: 2016. augusztus 10.

A bejegyzés trackback címe:

https://mlvk.blog.hu/api/trackback/id/tr8210117306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása