Magyar L-es Vasút Klub

Tarts velünk idén ősszel is az Északiba!

2024. augusztus 30. - Dömel Máté

Idén is felépítjük asztalunkat az egykori járműjavítóban! Új járművekkel, jelenetekkel és játékokkal várjuk vendégeinket.

Látogatóink számára lehetőség lesz kipróbálni a vonatvezetést is az asztalon, erről további információk majd a helyszínen lesznek olvashatóak.

Ezek mellett azon lelkes építőknek is biztosítunk az asztalon való játékra lehetőséget, akik saját építésű (nem útmutató alapján vagy boltban kapható) modelljeiket szeretnék valós környezetben is kipróbálni.
Erre 6 éves kortól lehet jelentkezni az alábbi LINK-en! Ezen vezetésre a klub egyik tagjának felügyelete mellett 30 perce lesz. Ehhez szükséges feltétel, hogy aki a vonatot fogja vezetni, tisztában legyen az asztal szabályaival!

További részletek az esemény Facebook oldalán olvashatóak.

A bejegyzés trackback címe:

https://mlvk.blog.hu/api/trackback/id/tr4018477969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása