Magyar L-es Vasút Klub

LEGO vasútmodellek a Közlekedési Múzeumban

2022. szeptember 24. - Dömel Máté

307175242_5700310400012688_7737947201257070252_n.jpg

LEGO vonatok valódi vonatok között? Igen, következő kiállításunkon október 1-2 a Közlekedési múzeumban a valódi járművek között állítjuk fel asztalunkat, a rajta működő vonatokkal (facebook esemény elérhetősége).

A terepasztalunk közel 70nm-en fog elterülni, ezen a magyar fő és mellékvonali vasút jellemző környezetét jelenítjük meg.

A terepasztal egyik új érdekessége egy elektronikusan működő állomási biztosítóberendezés lesz, melyet Raáb Donát épített és programozott.

Járműparkunkban a retro / nosztalgia szerelvényektől egészen a legújabb KISS emeletes motorvonatig megtalálható lesz minden. Az eddigi területek mellett pedig egy új, mellékvonali terület is meg fog jelenni a hozzá tartozó járművekkel.

A kiállításon interaktív programokkal váruk minden kedves érdeklődőt. Lesz elrejtett jelenetek-kakukktojások megkeresése játék és aktív vonatvezetési lehetőség is, ahol majd a fiatal masiniszták és forgalmi irányítók próbára tehetik tudásukat.

Továbbra is érvényes, hogy ha bárki hoz saját építésű (nem útmutató alapján épített) járművet, lehetőséget adunk a terepasztalon való kipróbálására.

Ha szereted a vonatokat vagy szeretsz LEGO-va kreatívkodni, esetleg a kettőt együtt, itt a te helyed! Várunk mindenkit mindkét nap 10-től este 6-ig.

A bejegyzés trackback címe:

https://mlvk.blog.hu/api/trackback/id/tr5417938642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása