Magyar L-es Vasút Klub

Kiállítás infó

2023. március 08. - Dömel Máté

2022.

Immár harmadik alkalommal, 2022 októberében is meglátogattuk a Martonvásári Brunszvik Beethoven kultúrális központot, ahol ismét megmutathattuk a közönségnek vonatainkat. A kultúrház szervezőit ismét hatalmas köszönet illeti, hogy rendelkezésünkre bocsátották a termet! 

img_6848.JPGTerepasztal a teremben

Ígéretünkhöz híven már egy kibővült asztalt mutathattunk be, ahol Raáb Donát és Dömel Máté fővonali témájú állomása mellett, a Szüts Donát és Pécsi András állomása által képzett mellékvonalon is le lehetett bonyolítani vonatforgalmat.
dsc07333.JPG
 A kiállítást továbbra is színesítette a jelenetkeresgélős játék, mely nagy népszerűségnek örvendett továbbra is. Ezen kívül ismét megrendezésre került a vonatvezetés, aminek során a vállalkozó kedvű fiatalok (és sokszor felnőttek is) teljesíthettek egy személyvonati fordulót a mellékvonal két állomása között. Ez utóbbi programot tervezzük továbbvinni, a továbbiakban is biztosítani a lehetőséget a vonatvezetésre. 
Az alábbiakban elérhetőek a kiállításról készült képek, melyeket Flicker oldalunkon lehet megtekinteni.
Képekért köszönet illeti: Raáb Donát, Kovács Viktor Péter, Dömel András és Máté.

2023.

Idén még több részlettel, és megújult állomásokkal tervezünk visszatérni, ahol a látogatók ismét megcsodálhatják mind a vonatokat mind környezetüket. 
Ezzel együtt szeretnénk látogatóink figyelmébe ajánlani idei első kiállításunkat Szolnokon március 17-19 között.:
vasutmodell_2023_web.jpg
Sok szeretettel és rengeteg vonattal várunk mindenkit!

A bejegyzés trackback címe:

https://mlvk.blog.hu/api/trackback/id/tr2918066802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2023.03.08. 23:39:33

Valamerre a Balaton környékére jöttök?

Dömel Máté 2023.03.09. 10:45:00

@gigabursch: Amint kapunk valahonnan lehetőséget vagy direkt felkérést, igen. :)
süti beállítások módosítása