Magyar L-es Vasút Klub

Martonvásári kiállításunk beszámolója

2021. november 06. - Dömel Máté

Martonvásári kiállításunkat az első, 2019-es alkalom óta most rendezhettük meg újra a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban, amiért ezúton is hatalmas köszönetet illeti a Kultúrház szervezőit! Így reméljük, hogy ebből már hagyomány lesz és jövőre egy nagyobb asztallal és újabb részletekkel térhetünk vissza.

5702712dsc0295.jpg

Kép: Az éppen elhaladó vonatot néző látogatók.

Az idei alkalmon egy még nagyobb, közel 50 m2-es asztallal vártuk a látogatókat, melyet szombaton 8-9 óra munkával építettünk fel. Asztalunk Raáb Donát, Szüts Donát, Dömel Máté és Dömel András vasúti területeiből és városi jeleneteiből tevődött össze.

Ez volt első kiállításunk, ahol egy játék segítségével vezettük végig a látogatókat a terepasztal részletein. A játék során az asztalon elrejtett filmek, mesék jeleneteit vagy régebbi készleteket kellett megkeresni. A játéknak nagy sikere volt a gyerekek és felnőttek körében is, így ezt a továbbikban is játszhatják a kiállításainkra látogatók.

Szintén újdonság volt, hogy estefelé, mikor kint már kezdett sötétedni, lekapcsoltuk a terem fő fényeit, hogy a kivilágított vonatok, épületek és egyéb jelenetek "éjszakai" fényei is láthatók legyenek.

Az eseményről képek a Flickr galériánkban találhatók.

A kiállításra érkezőktől rengeteg kérdést kaptunk, a leggyakrabban felmerülőkre az alábbiakban igyekszünk válaszolni. Sok felmerülő kérdést már korábbi, istvántelki beszámolónkban már megválaszoltunk. Olvasd el ezt is, ha még nem láttad!

Gyakori kérdések:

K: Kapható ezeknek a nagy vonatoknak kisebb változata gyerekeknek?
V: Igen. Dömel Máténak van több vagonja és mozdonya is, ami kitűnő egyéni készlet kisebbeknek is. Keressétek a részletekért.

K: Hol és mikor lesz a következő kiállítás?
V: A következő nagy valószínűséggel a tavaszi szünetben lesz. Hogy hol, egyelőre még nem tudjuk.

K: Hol tároljuk ezt, amikor nincs kiállítás?
V: Leginkább otthon, dobozban a szekrényben, az ágy alatt, kinél hol van rá hely.

A bejegyzés trackback címe:

https://mlvk.blog.hu/api/trackback/id/tr7816747984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása